Кадър: Нова ТвИскам да се обърне внимание на пакета Макрон,

...
 Кадър: Нова ТвИскам да се обърне внимание на пакета Макрон,
Коментари Харесай

Елена Йончева хвърли бомба в ефир и показа документи, свързани с Борисов!

 

Кадър: Нова Тв

Искам да се обърне внимание на пакета " Макрон ", който България загуби и то освен в Екологичен потенциал. Битката трябваше да е в България. По време на европредседателството Борисов не поде тази тематика, а трябваше. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България ” по Нова Тв водачът на листата на Българска социалистическа партия за евровота Елена Йончева.

" Винаги може да се откри по време на договаряния пресечна точка. Ние обаче дори не го поставихме това като въпрос, този пакет " Макрон ", за това се желае работа. Борисов обаче не пожела да ни отбрани – той единствено се снима и прегръща, с цел да си прави пиар ", съобщи тя.

" ГЕРБ в Екологичен потенциал поддържаха тази резолюция за продължение на глобите против Русия. Ние искахме да бъде размразен политическия разговор. ГЕРБ обаче в България приказват за енергийния план „ Белене ”. Искам да кажа, че те лъжат гласоподавателите си ", сподели Йончева.



" Авторитарният режим в България към този момент има ясни признаци, в случай че не бяхме член на Европейски Съюз в този момент в България щеше да има тирания. Никога не съм подвеждала който и да е било, в това число и българския гласоподавател. Правила съм всичко допустимо, с цел да защитя българските ползи ", съобщи Йончева.

" Готова съм да работя с всеки, който е почтен и честен и желае да работи в полза на България. Именно в разговора и разногласието се раждат най-хубавите решения. Левицата не е властническа партия. ГЕРБ с какъв брой % избират своя водач? С 98-99%. В левицата не е по този начин ", сподели социалистката.

" Демокрацията е борба – конфликт на отзиви и причини. Този, чиито глас е по-силен, той побеждава ", добави тя.



" Нямам и не съм имала офшорки и това е ясно на всички, които са виждали документите. Какво прави властта? Тя вади бухалка! ", сподели Йончева и добави: " Имам документи, с тези средства, които са ми дадени, е закупена техника и аз даже и сега разполагам с нея, Направени са 7 документални кино лентата, които са снимани и излъчени. Това е филм в Сирия! Кой ще желае да снима там, с цел да прави далавери? Как може да се слага този въпрос, това е безсрамие ", добави тя.

" В последните си две заявления съм записала, че пребивавам чартърен. " Апартаментгейт " е върха на всичко, което се случва изпод. От България се изнасят милиарди. Искаме бистрота ", съобщи Йончева и добави:  " Господин Борисов е на върха на " Апартаментгейт ". Г-н Борисов си е направил къща, която не е заявена. Той има и втора къща, тя е 138 кв. м. Тази къща не е вписана в декларацията му. Той се възмущава, че други не са си заявили терасите, а той е направил същото. Той си е купил този терен в съседство ", сподели тя и подаде на водещия на " Здравей, България " фотоси и документи, с които поддържа изказванията си. Тя моли към него на следващия ден да попита Борисов, който ще е в студиото на утринния блок за въпросния парцел. 

" Да не е това новият " Костинброд " ", запита Николаев, като чу думите на Йончева, само че тя бързо отхвърли.

" Искаме този модел да се промени, в който малко на брой се облагодетелстват за сметка на мнозина. Това е бездна сред политици и народ ", включи се в диалога Нинова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР